Om bloggen för ZTE Blade

Det här är blogg tillhörande sidan ZTEblade.se om den populära och otroligt prisvärda mobiltelefonen ZTE Blade. Här hittar du de senaste nyheterna och ryktena för mobiltelefonen för att hjälpa dig som inte riktigt bestämt dig för att skaffa den än, samt för dig som redan har mobilen och vill få ut ännu mer av den.

One thought on “Om bloggen för ZTE Blade”

  1. Hej,

    Mitt namn är Dilara och jag är en frilansare som arbetar på Promo-Logic som är en online mediaverksamhet. Jag letar efter kvalitetshemsidor där jag kan publicera artiklar för våra olika kunder. Jag skulle vilja erbjuda dig en fast ersättning för att skriva och publicera en artikel för en av våra klienter på zteblade.se. Om du är intresserad får du väldigt gärna låta mig veta det så kan jag ge dig mer detaljer. Om du äger några andra hemsidor vill jag gärna ha URL-adresser till dem så att jag kan granska dem för att publicera en artikel.

    Jag ser fram emot att höra från dig!
    Med vänliga hälsningar,
    Dilara Lundgren

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Allt om mobilerna i ZTE Blade-familjen